user_mobilelogo

OVER INNOSTRUMENT

Dé specialisten in fijnmetaal bewerking.

Innostrument - het team

Ons team bestaat uit veelal jonge professionals welke met de hedendaagse technieken en software vlot uit de voeten kunnen. Uiteraard is er ook voldoende senioriteit om voor een goede balans zorg te dragen. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden voor de medewerkers beschikbaar waardoor een ieder op zijn vakgebied op de hoogte kan blijven en lopen we vaak vooraan met nieuwe ontwikkelingen.

Quality control Innostrument lathing
Ruud van Scheijndel - Innostrument

Ruud van Scheijndel, oprichter en directeur

Ruud van Scheijndel (1962) heeft een aangeboren "Passie voor precisie". Wanneer anderen denken dat het resultaat niet beter kan, ziet Ruud tal van verbeterpunten en ontwikkelt de processen om deze verbeteringen ook te realiseren. Een ander eigenschap van Ruud is, dat hij geen ongecontroleerde toleranties tolereert. Deze eigenschappen hebben er toe geleid dat hij in 2010 de stap nam om volledig voor zichzelf te werken. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een marktleidende positie waar internationale klanten hun producten aan toe vertrouwen.

Robottechniek

Teneinde een constante en een reproduceerbare kwaliteit te leveren, is voor tal van productieprocessen gekozen voor een eigen ontwikkelde robot-productiestraat. Afhankelijk van het product en de complexiteit er van, kan deze volledig  of in delen door de robots worden geproduceerd.
De programmacode wordt altijd opgeslagen in het productdossier. Bij nabestellingen is de code direct inzetbaar met dezelfde specificaties aan het eindproduct. 

Robot aided production Innostrument
Innostrument - Achterzeedijk 57 Unit 1A, 2992 SB Barendrecht

Nieuw pand - gebouwd om u te helpen.

In 2021 werd dit nieuwe, ultra moderne pand opgeleverd en in gebruik genomen. Het is ontworpen en ingericht voor de veeleisende klant: vanaf de tekentafel kon alles ingedeeld en ingericht worden om zowel de meest efficiënte werkomgeving te bouwen, maar ook eentje waarin de mensen met plezier werken.
Het pand is voorzien van 425 zonnepanelen, waarmee dit productiebedrijf de eerste in zijn soort is, dat niet alleen energie-neutraal werkt, maar zelfs energie opwekt voor andere toepassingen. Dit sluit aan in de filosofie om niet alleen efficiënt te werken maar ook maatschappelijk verantwoord.

Afspraak maken

Innostrument heeft geen servicebalie. Bezoek uitsluitend op afspraak. Voor technische vragen, gebruik het contactformulier.

CONTACTPAGINA

Nieuwste verspaningstechnieken

Innostrument werkt met de nieuwste verspaningstechnieken.
De LFV techniek is een binnen ons productieproces een waardevolle toevoeging voor het realiseren van hoogwaardige producten.

LEES MEER