user_mobilelogo

INNOSTRUMENT ZOEKT COLLEGA'S

Dé specialisten in fijnmetaal bewerking.

Werken bij Innostrument

Wie zijn wij?

Werken bij Innostrument betekent: werken bij een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. 'Precies' betekent bij ons ook écht Precies!

Innostrument is een precisie draai- en freesbedrijf. We leveren vooral producten aan klanten die actief zijn in de medische sector maar ook aan bedrijven die elektronische en sensorische meetinstrumenten leveren. In 2009 is Innostrument in Barendrecht begonnen en in korte tijd hebben we ons gespecialiseerd in produceren van kleine fijnmechanische producten uit verschillende materialen, waaronder diverse roestvast stalen, titanium legeringen, brons, aluminium etc. en diverse hoogwaardige kunststoffen. De maatvoering hierbij betreft doorgaans producten met afmetingen van 0,2 mm tot 20 mm.

Innostrument - passion for precission

Waarom werken bij Innostrument?

Wij zijn een snel groeiend bedrijf en om een aantal aankomende projecten voldoende gerealiseerd te krijgen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.
Wij zoeken niet het 'poppetje' bij de functie, maar keren het om: Jij bent de man/vrouw met een talent en hierbij zoeken wij de passende functie. Op deze wijze kun jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien tot een specialist die gelijktijdig brede vaardigheden heeft opgebouwd. Bij Innostrument zul je niet snel het plafond van je capaciteit bereiken en is er altijd uitdaging.

Wie ben jij?

Een mens is meer dan zijn professie alleen.Wij nodigen niet alleen technisch opgeleide mensen, maar vooral ook "branchevreemde" mensen uit die voldoende nauwkeurig zijn, met oog voor detail en die graag meedenken in het (totale) werkproces.Samen willen we vooral kijken naar de mogelijkheden die jij hebt als persoon, naast je skills als werknemer.We zijn een lerende organisatie waarbij je niet alleen in je functie maar ook als persoon kan ontwikkelen. Daarom geven we hieronder een aantal werkzaamheden/processen en kunnen we samen kijken wat jou het beste past.

Welke functies zijn er beschikbaar?

Innostrument vertelt in het toonaangevende vakblad van OOM geeft Ruud van Scheijndel aan de medewerkers te willen begeleiden naar een passende werkplek. Binnen het bedrijf zijn verschillende werkprocessen. Geef in  je reactieformulier aan welke kwaliteiten bij jou passen, dan maken wij de functie die het best bij jou past. Wij willen niet iemand vooraf in een ‘vakje’ plaatsen. Wij zoeken aanvullende talenten voor deze processen:

Planning

• Invoer orders
• Plannen orders
• Productie voortgang controle

Administratie

• Administratie Orders
• Administratie Financieel
• Personeelszaken

Kwaliteitsbeheer

• Kwaliteitsbeheer
• Vastleggen instructies
   en protocollen

Magazijn / Logistiek

• Magazijn beheer
• Logistiek


Productie

• Fijn metaalbewerkers
• CNC metaaldraaiers
• CNC frezers
• Draadvonken

Herken jij hier kwaliteiten van jezelf, en wil jij je verder ontwikkelen? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak om jouw mogelijkheden te inventariseren.

Innostrument als werkgever

Ruud van Scheijndel: ‘Ik wil dat medewerkers met plezier achter de machine staan’

‘Ik wil dat medewerkers met plezier achter de machine staan’
Ruud van Scheijndel
is directeur van Innostrument in Barendrecht. Hij vroeg zich af: Hoe kan ik mijn medewerkers beter begeleiden bij hun professionele ontwikkeling? OOM gaf advies.

‘De meeste producten die wij bij Innostrument maken, zijn met het blote oog niet goed te zien. Ze zijn zo klein, dat je er een microscoop voor nodig hebt. Het zijn onderdeeltjes die we draaien en frezen voor klanten in de medische, de halfgeleider- en de sensorische industrie in Nederland en Europa.

Techneut
In 2009 begon ik Innostrument in mijn garage in Delft. Inmiddels werk ik samen met 14 medewerkers in een nieuw, energieneutraal bedrijfspand in Barendrecht. Ik wil hen zo goed mogelijk faciliteren. Maar: ik ben primair een techneut. Leidinggeven of het omgaan met mensen heb ik geleerd op de werkvloer. Het gevoel bekroop me dat ik niet genoeg oog heb voor de ontwikkeling van mijn medewerkers.

Meer structuur
Waar staan ze, waar willen ze naartoe, en wat hebben ze nodig? Dat is toch wat je als leidinggevende wilt weten. Om op die vragen een antwoord te krijgen, had ik behoefte aan handvatten en structuur. Bovendien wilde ik mezelf versterken in het coachen en leren hoe ik mijn personeel mee kan nemen in mijn visie. OOM leek me de meest geschikte partij om me daarbij te helpen.

PPA & Competentiematrix
Na een oriënterend gesprek stelde regiomanager Pieter Langeveld mij een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) voor, gericht op leiderschap. Dat is een vragenlijst die snel inzicht geeft in hoe je je op je werk gedraagt. Ook stuurde hij me een competentiematrix, waarmee ik de kennis en vaardigheden van alle medewerkers visueel in kaart kan brengen.

Trainingen
De uitkomst van de PPA was niet verrassend – na 60 jaar ken je je zelf – maar wel verrassend accuraat. Op basis daarvan heb ik aangegeven waarin ik ondersteuning wilde. Pieter adviseerde me een training leidinggeven en een training overtuigen. Die wil ik zeker gaan doen. En ik wil de PPA ook inzetten voor medewerkers, omdat hij goed laat zien waarin zij zich nog kunnen ontwikkelen.

Groeimogelijkheden
Ik werk nu aan de competentiematrix. Voor alle medewerkers vul ik in wat ze kunnen en weten, met het oog op hun functie. En wat daarbinnen de groeimogelijkheden zijn. Dit instrument is precies wat ik zocht. Het geeft me overzicht over de competenties die ik in huis heb. En ik kan het gebruiken om medewerkers te stimuleren of te laten zien hoe ze gegroeid zijn. Dat is handig bij voortgangs- en functioneringsgesprekken.

oZone
Dat invullen is best een klus. Ik moet alle werkprocessen ontwarren. Maar dan is de competentiematrix straks wel een houvast bij de instructiemodules die ik wil maken voor oZone, het leerplatform voor de techniek. En bij het bedrijfsopleidingsplan, dat ik ga schrijven. Het OOM-advies heeft me dus uitstekend op weg geholpen.’Dit interview verscheen in april 2021 in OOM.nlInnostrument maakt producten die onder de microscoop worden beoordeeld.
Innostrument:

.

Heb jij passende kwaliteiten en wil jij je verder ontwikkelen? Maak hier een afspraak om vrijblijvend te spreken over de mogelijkheden.

Wij doen niet aan traditionele sollicitatiegesprekken. Wij willen graag van jou weten wat je kunt en wat je wilt. Op basis daarvan, bieden wij een passende functie aan.

Maak keuze

Graag invullen.

Graag invullen

Graag invullen

Graag geldig mailadres gebruiken


Graag invullen

Invalid Input

(Meerdere opties mogelijk)

Waarom wil je hier werken?

Stuur eventueel je CV mee

Geaccepteerd: doc | docx | txt | xls | xlsx | pdf

Graag aanvinken